+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 25 Iunie 2013 09:20

bsmaSocietatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizeazǎ, ȋn perioada 19 – 25 august, Black Sea Medical Adventure,  o tabǎrǎ de varǎ ce se va desfǎșura ȋn  stațiunea Costinești.


Ȋnscrierile au ȋnceput pe data de 24 iunie iar doritorii mai au la dispoziție pȃnǎ pe 30 iunie pentru a se ȋnscrie la Black Sea Medical Adventure. Sloganul de anul acesta ȋndeamnǎ studenții mediciniști sǎ ȋși depașeascǎ limitele și sǎ ȋnvețe cum sǎ se descurce ȋn situații de urgențǎ. Taxa de participare este de 550 Ron pentru o sǎptǎmȃnǎ, iar tabǎra acoperǎ 6 nopți de cazare,  micul dejun și cina, tricouri, mape, ecusoane și diplomele de participare. Mai mult, ȋn fiecare zi a taberei studenții vor participa la cursuri prim-ajutor,  training-uri, concursuri, scufundǎri, iar organizatorii promit pe lȃngǎ acestea și multe surprize.
Pentru mai multe detalii despre tabǎra Black Sea Medical Adventure, organizatǎ de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti, acesați pagina oficialǎ a evenimentului.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti va avea din luna octombrie o noua conducere
Rezultatele obtinute la simularea examenului de admitere la U.M.F. “Carol Davila”

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP