+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 27 Martie 2013 13:47

umf3Organizația Voluntari pentru Idei și Proiecte ȋmpreunǎ cu Societatea Studenților în Medicină din București invitǎ mȃine studenții pasionați de Medicină, la o conferințǎ ȋn cadrul cǎreia vor avea ocazia sǎ ȋl cunoascǎ pe secretarul de stat ȋn Ministerul Sǎnǎtǎții și fondatorul SMURD, dr. Raed Arafat.


Evenimentul va avea loc mȃine, 28 martie, la ora 18:30, în Amfiteatrul Mare (George Emil Palade) al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.
Conferința este organizatǎ de VIP ȋn cadrul proiectului „Studentului Anului 2013” ȋmpreunǎ cu Societatea Studenților în Medicină din București iar ȋntȃlnirea de mȃine are ca scop atȃt popularizarea proiectului „Studentul Anului 2013” dar este și o ocazie foarte bunǎ ca studenții mediciniști sǎ interacționeze cu o personalitate precum dr. Raed Arafat.
Studentul Anului premiază, de nouă ediții până acum, cei mai buni studenți din țară pe 5 categorii de concurs: Medicină, Arhitectură, Jurnalism și Comunicare, Drept și Economie, iar pentru a intra în competiție, participanții trebuie să rezolve o temă cu caracter practic. Lucrările vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalități reprezentative ale fiecărei arii de activitate și profesori din marile centre universitare din țară. Premierea câștigătorilor se va face pentru fiecare categorie la Gala Studentul Anului, astfel: 1500 de euro și Trofeul Studentul Anului pentru locul I, 700 de euro pentru locul al II-lea și 500 de euro pentru locul al III-lea. Mai mult, finaliștii vor avea parte și de câteva zile de întâlniri, traininguri și activități surpriză. Temele de concurs vor fi disponibile ȋncepȃnd cu luna aprilie iar informații detaliate despre „Studentului Anului 2013” puteți gǎsi pe pagina oficialǎ a proiectului.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
SSMB organizeaza MountMed 2013 intre 8 si 12 mai
UMF Carol Davila organizeaza “Actualitati in chirurgia miniinvaziva pediatrica” in perioada 28-29 martie

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP