+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 15 Aprilie 2013 10:34

studentul-anuluiStudenții la Medicinǎ din țarǎ pot intra ȋn competiția de anul acesta a proiectului “Studentul Anului”, ocazie cu care pot cȃștiga premii substanțiale.


Condițiile de participare includ cunoașterea de informații despre „Beneficiile utilizării medicamentelor generice”, acesta fiind și tema concursului de anul acesta, iar participanții trebuie sǎ aibǎ cetățenie română, vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani și să fie înscrişi la o facultate de profil din ţară, la zi.
Lucrările realizate de studenți vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalități reprezentative și profesori din marile centre universitare din țară. Proiectul „Studentul Anului” premiază, de nouă ediții până acum, cei mai buni studenți din țară ȋn domeniile: Medicină, Arhitectură, Jurnalism și Comunicare, Drept și Economie. La finalul competiției, premierea câștigătorilor se va face pentru fiecare categorie la Gala Studentul Anului, premiul I fiind ȋn valoare de 1500 de euro și Trofeul Studentul Anului, 700 de euro pentru locul al II-lea și 500 de euro pentru locul al III-lea.
Pentru categoria Medicinǎ, studenții se pot ȋnscrie pȃnǎ pe data de 12 mai, formularul fiind disponibil aici. Pentru mai multe informații despre „Studentului Anului 2013” accesați pagina oficialǎ a evenimentului. Proiectul este organizat de cǎtre Voluntari pentru Idei și Proiecte.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Studentii medicinisti se vor intalni cu dr. Raed Arafat in cadrul unei conferinte la UMF Carol Davila
SSMB organizeaza MountMed 2013 intre 8 si 12 mai

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP