+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 28 Aprilie 2014 10:15

ssmb-logoAlegerile pentru postul de coordinator al Congresului Național pentru Studenți și Tineri Medici vor avea loc pe data de 29 aprilie, la sediul Societǎții Studenților ȋn Medicinǎ din București.

Reprezentanții SSMB reamintesc faptul cǎ cei interesați mai au timp doar astǎzi sǎ candideze pentru acest proiect, pȃnǎ la ora 20.00. Aceștia trebuie sǎ trimitǎ  CV-ul, scrisoarea de motivatie și planul managerial pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici este cel mai important eveniment științific organizat de SSMB. Ȋn cadrul acestui eveniment sunt peste 150 de voluntari SSMB implicați și mai mult de 500 de participanți din toatǎ țara. Candidatul ideal trebuie sǎ aibǎ activitate desfăşurată în anul precedent ȋn cadrul proiectului, sǎ fie voluntar activ în minumum 2 proiecte SSMB și sǎ aibǎ la activ un training de Project Management ( în caz contrar, este necesar să participe în decurs de o lună de la alegeri la un astfel de training SSMB).

Tot mȃine, ȋncepȃnd cu ora 19.00, la  sediul Societǎții Studenților ȋn Medicinǎ din București se va alege coordonatorul TransMed,  un proiect național ce presupune un schimb de studenți ȋntre diverse universitǎți din țarǎ și din Chișinǎu pe o perioadǎ de o saptǎmȃnǎ.

 

Autor: Lavinia Radu

 

Citește și:

„Doneaza Sange! Fii Erou!”, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din tara

Simularea examenului de admitere la U.M.F. “Carol Davila” din Bucuresti, editia 2014

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP