+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 06 Iunie 2013 10:04

umf-carol-davilaCȃștigǎtoarea locului III la cea de-a VI-a ediție a competiției FameLab Romȃnia este Liana Kobylinska, studentǎ la Facultatea de Medicinǎ din cadrul UMF "Carol Davila" din București.


FameLab este o competiție internaționalǎ organizatǎ de British Council ȋn asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie ce se desfǎșoarǎ simultan ȋn peste 20 de țǎri din Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Asia și Africa de Sud.  Proiectul s-a adresat participanților pasionați de stiințǎ, care ȋnsǎ trebuiau sǎ aibǎ și abilitǎțile necesare comunicǎrii subiectelor științifice cǎtre public. Liana Kobylinska, studentǎ la Facultatea de Medicinǎ din UMF "Carol Davila”, a fost premiatǎ pentru lucrarea realizatǎ ȋn cadrul acestei competiții și anume „Oxitocina - hormonul atașamentului.” Cȃștigǎtorii au fost premiați de organizatori, iar ocupanții primelor trei poziții vor participa și la un stagiu de pregǎtire ȋn domeniul comunicǎrii stiințifice.
Faza naționalǎ a FameLab 2013 s-a desfǎșurat la Biblioteca Naționalǎ a Romȃniei, acolo unde pe lȃngǎ concurenți au participat și elevi, studenți, pǎrinți și cadre didactice.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Castigatoarea titlului de „Studentul anului 2013 pentru categoria Medicina”
ASMV organizeaza un proiect ce are ca scop cresterea nivelului de educatie medicala

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP