+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 27 Martie 2013 10:57

ssmb-logoSocietatea Studenților ȋn Medicinǎ din București organizeazǎ și anul acesta tabǎra MountMed, un eveniment ce va avea loc ȋn perioada 8-12 mai 2013.


Ȋnscrierile au ȋnceput pe data de 25 martie iar cei care doresc sǎ participe la ediția de anul acesta mai au doar cȃteva zile sǎ o facǎ, deoarece ȋnscrierile se vor ȋncheia pe data de 31 martie. La tabǎra MountMed se poate ȋnscrie orice student medicinist din țarǎ, ȋnsǎ organizatorii sfǎtuiesc doritorii sǎ se grǎbeascǎ deoarece existǎ doar 52 de locuri.
Timp de patru zile studenții mediciniști vor realiza tresee montane, vor face alpinism și vor participa la diferite activitǎți montane. Mai mult, tabǎra are și o componentǎ educativǎ mai ales cǎ se vor organiza concursuri de: tehnici prim ajutor (BLS - Basic Life Suport), intervenții ȋn accidente montane, tehnici de supraviețuire (survival skills), dar și tehnici de orientare turisticǎ.
Studenții la Medicinǎ se vor caza la cabana Lolaia din Munții Retezat iar costul taberei este de 450 Ron. Mai multe informații despre tabǎra MountMed 2013 gǎsiți pe pagina oficialǎ a evenimentului iar formularul pentru ȋnscriere este disponibil aici.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Activitatea SSMB, apreciata in cadrul Galei Sanatatii
Voluntarii SSMB acorda consultatii gratuite in satul Valcele, judetul Calarasi

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP