+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 10 Decembrie 2012 15:58

societate studenteascaSocietatea Studenților în Medicină din București a câștigat locul I la cea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății, după un an plin de proiecte de voluntariat încheiate cu succes. Premiul i-a fost înmânat președintelui, Cristian Moise, de către Mirela Vasile, reprezentant AstraZeneca.

 

Donează sânge! Fii erou!, Împreună pentru Sănătate Rurală, Respectă viața!, Zilele Educației Medicale sau Congresul pentru Studenți și Tineri Medici sunt doar câteva dintre proiectele derulate cu succes de către voluntarii din cadrul SSMB. În aceste condiții, sarcina membrilor juriului a devenit una destul de ușoară, premiul pentru cea mai activă asociație a studenților la medicină fiind acordat după criteriile: iniţiativă, activitate ştiinţifică şi organizatorică, dar şi  rezultate deosebite în proiectele derulate pentru studenţii la medicină.

"Mulțumim colegilor noștri, studenți la medicină, pentru faptul că sunt acolo, în prima linie, muncind și creând o comunitate studențească unită și activă, menită să schimbe mediul înconjurător în bine. Mulțumim conducerii U.M.F. Carol Davila, domnului rector acad. Ioanel Sinescu, doamnei decan prof. univ. dr. Doina Pleșca și tuturor domnilor și doamnelor prorectori și prodecani pentru sprijinul acordat în campaniile noastre", a declarat Cristian Moise pentru Explore Medicine TV.

Locul II pentru „Cea mai activǎ asociație a studenților la medicinǎ" a fost ocupat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova, iar locul al III-lea a fost cȃștigat de către Asociația Studenților Mediciniști Arǎdeni.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Nadia Ulmeanu premiata la Gala Sanatatii

Gala Sanatatii: Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala

Gala Sanatatii 2012: Premiul pentru cea mai buna campanile de informare in domeniul sanatatii

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP