+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 12:58

arafatSecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a anunțat, ȋn cadrul unei ȋntȃlniri cu medicii timișoreni, cǎ Spitalul Județean de Urgențǎ Timișoara va beneficia de o finanțare mai mare cu aproape 20%.

 

„Se va introduce Programul de Terapie Intensivă, Programului de Traumă şi de Accidente Vasculare Cerebrale în Timişoara. Astfel, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, aceasta va însemna o creştere de finanţare cu 18%", a declarat Raed Arafat, citat de agerpres.ro

Potrivit aceleiași surse, creşterea tarifului pe caz ponderat la cea mai mare unitate din vestul ţării va fi de la 1.440 de lei la 1.800 de lei, în timp ce ȋn cazul altor spitale creșterea tarifului se va opri la suma de 1.650 de lei. Oficialul a mai adǎugat cǎ toate spitalele de categoria A1 din Timişoara vor primi mai mulţi bani, ȋn aceastǎ categorie fiind inclus atât Spitalul Municipal cât şi cel de copii, pentru ca pacienţii sǎ nu mai fie nevoiţi să cumpere medicamente sau materiale sanitare.

Autoritǎțile locale au subliniat faptul cǎ va fi interzis ca spitalele sǎ ceară bolnavilor sǎ ȋși cumpere medicamente, iar ȋn cazul ȋn care vor exista astfel de situații, aceste spitale pot fi declasificate.

Autor: Lavinia Radu

Citește și:

Raed Arafat: Ministerul Sanatatii doreste infiintarea unor centre de arsi, in afara celor din Bucuresti

Opt milioane de lei vor fi investiti in reabilitarea Institutului Cantacuzino

comments

explore medicine tvpublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP