+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 07 Ianuarie 2014 11:45

spitalSpitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix duce lipsă de personal deşi, în prezent, oferǎ condiţii foarte bune de muncă, afirmǎ managerul spitalului.


Dr. Ramona Suciu, managerul instituţiei, a declarat cǎ numai în anul 2013, au demisionat în jur de 20 de angajaţi, din cauza salariilor foarte mici. Mai mult, cu un efectiv de 275 de angajaţi, unicul spital de recuperare neuro-motorie din ţară mai are blocate aproape 60 de posturi, ce nu se pot ocupa decât cu aprobarea Guvernului, informeazǎ medicalmanager.ro
"Spitalul arată frumos şi bine. Am făcut investiţii masive în condiţiile hoteliere, în aparatură de ultimă generaţie, cum ar fi lokomatul, singurul din sistemul public de sănătate, şi multe altele, inclusiv utilaje profesionale. Încercăm din răsputeri să facem faţă şi progreselor tehnologice de pe piaţa mondială, adică să nu mai fie nevoiţi pacienţii din întreaga ţară să meargă în străinătate să se trateze. Practic, aceasta este şi politica de sănătate din ţara noastră. Pentru asta ne-am şi străduit să ridicăm standardele şi condiţiile foarte mult. Din păcate însă, rămân valabile şi în acest an problema salarizării şi a lipsei de personal, care nu depind de noi", a explicat managerul instituției.
O altă problemă a instituției o reprezintă contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate: "În luna decembrie, ca exemplu, am realizat 87 de mii de lei şi am avut contract cu Casa pe şapte mii şi ceva. Deci facem muncă voluntară", a mai precizat dr. Ramona Suciu.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Maternitatea Radauti ramane inchisa din cauza infectiei nosocomiale intraspitalicesti
51 de unitati sanitare acreditate pentru transplant si prelevare de organe, in 2013

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP