+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 26 Aprilie 2013 09:49

soms-logoGrupul Studenţilor Medicinişti cu Activitate Știinţifică (SOMS) din cadrul UMF „Carol Davila” invitǎ studenții mediciniști sǎ participe la o competiție științificǎ ce se va desfǎșura pe data de 15 mai.


„Fie cǎ lucrezi deja la un proiect, te preocupǎ sǎ gǎsești noi corelații ȋntre cunoștintele dobȃndite sau vrei sǎ organizezi un experiment cu colegii tǎi, te invitǎm sǎ ne prezinţi rezultatele și sǎ-ți exersezi abilitǎțile de orator la competiția știintificǎ SOMS.”, se aratǎ pe pagina oficialǎ a Grupului Studenţilor Medicinişti cu Activitate Știinţifică din cadrul UMF „Carol Davila”.
Astfel, toți cei care doresc sǎ participe trebuie sǎ trimitǎ pȃnǎ pe data de 1 mai un rezumat de maxim 300 de cuvinte al lucrǎrii, rezumat care sǎ cuprindǎ introducerea, materialele și metodele, rezultatele dar și concluziile proiectului. Cei care doresc sǎ participe la acest concurs organizat de Grupul Studenţilor Medicinişti cu Activitate Știinţifică se pot ȋnscrie aici. Pentru mai multe informații accesați pagina oficialǎ a SOMS.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Peste 250 de participanti la evenimentul international Brain Awareness Week 2013
Grupul Studentilor Medicinisti cu Activitate Stiintifica organizeaza Brain Awareness Week

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP