+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 24 Aprilie 2013 09:20

ssmb-logoSocietatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti a demarat pe data de 22 aprilie o nouǎ campanie “Donează Sânge! Fii Erou!”, în Holul de Onoare al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila”.


La acțiunea desfǎșuratǎ la Facultatea de Medicinǎ va ajunge astǎzi și solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, care astfel se va alǎtura cauzei susținutǎ și promovatǎ de studenții mediciniști. La inițiativa SSMB, studenții și nu numai vor putea dona sȃnge pentru a ajuta persoanele ce necesită transfuzii de sânge precum victimele accidentelor, pacienții supuşi unor operaţii dificile sau cei ce necesită tratamente împotriva cancerului. Campania „Donează Sânge! Fii Erou!” de anul acesta se va ȋncheia pe data de 26 aprilie, iar pȃnǎ atunci cei care doresc sǎ salveze vieți, prin acest gest nobil de a dona, sunt așteptați în Holul de Onoare al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” ȋntre orele 8.00 și 12.00.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
SSMB demareaza o noua campanie de donare de sange
Donează Sânge! Fii Erou!

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP