+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 25 Septembrie 2015 07:55

smurdAstazi, 25 septembrie, la Târgu Mureş, vor avea loc ceremonii impresionante dedicate sărbătoririi a 25 de ani de existenţă a SMURD.

 

Pompierii scoţieni vor defila prin centrul oraşului Târgu Mureş, cântând la cimpoaie. Aceasta este doar una dintre suprizele pregătite de organizatorii manifestărilor dedicate SMURD.

Evenimentele aniversare vor începe chiar de dimineaţă. De la ora 9, va fi deschisă expoziţia de tehnică a SMURD, în Piaţa Teatrului. 

De la ora 15, la Palatul Prefecturii va avea loc conferinţa de presă dedicată evenimentului, iar de la ora 16, în Piata Trandafirilor, încep ceremoniile militare care cuprind predarea drapelului de luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Mureş şi defilarea forţelor SMURD. Pe lângă detaşamentele din fiecare judeţ al României, la sărbătoare se alătură şi pompieri din Scoţia, Franţa şi Republica Moldova.

În premieră, la ceremoniile din Piaţa Trandafirlor, corul armatei va interpreta imnul SMURD, imn compus în urma unui concurs public desfăşurat în luna august.

Ziua SMURD se va încheia în haine festive, la Gala SMURD 25 de ani, care se va desfăşura la Palatul Culturii. În cadrul galei vor fi premiaţi toţi cei care de-a lungul anilor au contribuit la dezvoltarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare. Gala SMURD 25 de ani va putea fi urmărită în direct, pe internet, la adresa Imagini inline www.smurd.ro.

Sursa: Departamentul pentru Situatii de Urgenta - Ministerul Afacerilor Interne

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP