+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 29 Aprilie 2013 10:05

umf3Liga Studenţilor la Medicinǎ Dentarǎ Bucureşti organizeazǎ, pe data de 25 mai 2013, a patra ediție a simulǎrii examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” București.

 


Astfel, participanții vor avea ocazia sǎ afle cȃt de pregǎtiți sunt ȋn raport cu ceilalți candidați dar și sǎ descopere posibilele lacune privind materia, astfel ȋncȃt sǎ recupereze și sǎ dea tot ce e mai bun la admiterea din varǎ. Mai mult, ȋn acest mod candidații vor scǎpa de emoții și se vor obișnui cu atmosfera unui examen de admitere. Cei care doresc sǎ participe la simularea examenului de admitere se pot ȋnscrie pȃnǎ pe data de 17 mai 2013, prin parcurgerea urmǎtorilor pași: completarea formularului de ȋnscriere disponibil aici, achitarea taxei de participare ȋn valoare de 60 Ron și trimiterea chitanţei scanate la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Simularea ce va avea loc pe data de 25 mai, la ora 10.00, se va susţine sub atenta organizare a asociației studenţeşti a facultǎţii, cu sprijinul și sub îndrumarea cadrelor didactice ale catedrelor de Anatomie, Biochimie și Biofizicǎ, a Decanatului Facultǎții și a Rectoratului Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” București. Mai multe informații gǎsiți pe pagina Ligii Studenţilor la Medicinǎ Dentarǎ Bucureşti.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
A IV-a editie a simularii examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara
UMF Carol Davila in parteneriat cu SSMB si LSMDB vor organiza simularea examenului de admitere

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP