+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 05 Martie 2015 09:04

Afis La Mia MusicaMiercuri, 11 martie, incepand cu orele 19:00, va avea loc lansarea programului muzica traditionala – bucatarie traditionala sanatoasa al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1.

Participantii vor asista la un show culinar cu vedete de top, mancare sanatoasa si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.

Chef-ul Vasile Penu, ne-a povestit despre propunerile sale culinare: "Bucataria romaneasca este una complexa, de convergenta, si ne-am dorit sa rasfatam publicul cu preparate culinare variate, gatite traditional. Cele trei retete pe care le vom realiza impreuna cu vip-urile in seara lansarii sunt specifice locatiei noastre si includ ingrediente de cea mai buna calitate. Carnea de cocos din primul  preparat este una de calitate superioara, ce provine din puiul hranit traditional, cu boabe, exact asa cum faceau bunicile noastre. Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita adaptata special pentru clientii nostri".

Seara se va incheia cu un program muzical sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice si Taraful Nostru. "Vom lansa, impreuna cu vedetele si reprezentantii restaurantului, noul program de muzica traditionala romaneasca, care va deveni o prezenta artistica saptamanala, de miercuri pana sambata. Dorim sa va incantam cu melodii dragi sufletului nostru, cu preparate exceptionale, cu tombole si multe alte surprize. Tocmai de aceea va asteptam in data de 11 martie in restaurantul La Mia Musica", a declarat artista.

Citește și:

Prof. Dr. Aydin Yuceturk, Acibadem Istanbul, ofera consultatii gratuite in Bucuresti, pe 27 februarie

Parteneriat pentru Scoala de Excelenta in domeniul chirurgiei pediatrice

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP