+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 11 Martie 2014 13:35

umf-bucSocietatea Națională de Neuroștiințe, în parteneriat cu Organizația Științifică a Studenților la Medicină și Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila', va organiza, ȋn perioada 10-14 martie „Săptămâna Conștientizării Creierului”.


Evenimentele  vor avea loc la Facultatea de Medicină din cadrul Universitǎții de Medicină și Farmacie 'Carol Davila'. Pe data de 12 și 13 martie vor avea loc sesiuni științifice interactive, iar în data de 14 martie va fi organizată o competiție de prezentări studențești. Unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul acestei săptămâni este Conferința „Creier pentru societate” care va avea loc vineri și va fi urmată de o masă rotundă și dezbateri.
„Săptămâna conștientizării creierului”, cunoscută internațional ca Brain Awareness Week (BAW), este un eveniment inițiat de fundația americană DANA ca un cadru de popularizare globală a importanței cunoașterii creierului pentru umanitate.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Elevii de la Colegiul National I.L. Caragiale s-au intalnit cu cadrele didactice ale UMF Carol Davila
Targul Cariere in Alb ajunge pe 29 martie la UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP