+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 04 Iulie 2016 14:41

botosani sanatoriul de la podriga va putea intra in posesia unei autorizatii de functionare dupa indelungi tratative si demersuri ale autoritatilorSanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga, județul Botoșani, a primit autorizația sanitară de funcționare și încheie din nou contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Se încheie, astfel, o perioadă de criză după ce autorizația fusese ridicată de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani din cauza calității apei furnizate unității sanitare din rețeaua de aprovizionare.

Ministerul Sănătății dorește să mulțumească în mod special primarului comunei Drăgușeni, domnului Eugen Nechita, pentru eforturile depuse în această perioadă. Sanatoriul se situează pe raza comunei sale, dar nu se află în subordinea primăriei, ci a consiliului județean.

Exemplul domnului Nechita arată că implicarea în rezolvarea unei probleme poate să treacă și dincolo de obligațiile stricte de serviciu, e nevoie doar de voință.

În altă ordine de idei, din cauza unor neclarități, Corpul de Control al Ministerului Sănătății urmează să verifice activitatea DSP Botoșani.

Sursa: Ministerul Sanatatii

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP