+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 23 Mai 2013 07:58

umf-carol-davilaAproximativ 1700 de candidați vor participa la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universitǎții de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.


Pe data de 25 mai, ȋncepȃnd cu ora 9:30, accesul participanților ȋn sǎli va fi permis numai pe baza cǎrții de identitate și a chitanței de platǎ a taxei. De asemenea, organizatorii reamintesc faptul cǎ la ora 10.00 niciun participant nu va mai putea sǎ intre ȋn salǎ, dar și cǎ aceștia nu trebuie sǎ aibǎ asupra lor niciun obiect personal, sticle de apǎ sau pixuri.
Sǎlile ȋn care vor avea loc examenele sunt situate ȋn Facultatea de Medicinǎ (Bd. Eroii Sanitari nr. 8, București), Spitalul Universitar de Urgențǎ București (lȃngǎ Facultatea de Medicinǎ) și Facultatea de Drept (Bd. M. Kogălniceanu, 36-46, București), iar repartizarea candidaților pe sǎli poate fi vizualizatǎ aici.
Dupǎ cele 2 ore jumǎtate de examen, corectarea lucrǎrilor se va face pe loc, iar la ora 18:00 rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul oficial al simulǎrii admiterii la Facultatea de Medicină Generală. Simularea este organizatǎ de Societatea Studenților ȋn Medicinǎ din București, ȋn parteneriat cu Facultatea de Medicinǎ din cadrul UMF „Carol Davila” București.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Inscrierile la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara s-au incheiat
1700 de candidati vor participa la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Generala

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP