+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 12 Mai 2014 09:43

studenti umf 2Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti şi Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti au organizat simularea examenelor de admitere la Facultatea de Medicinǎ și la Facultatea de Farmacie din cadrul UMF „Carol Davila”, pe data de 10 şi respectiv 11 mai.

 

Faptul cǎ profesia de medic este din ce ȋn ce mai apreciatǎ o aratǎ numǎrul mare de candidați ȋnscriși la simularea examenul de admitere la Facultatea de Medicinǎ din cadrul UMF Carol Davila, acest numǎr crescând de la 1.700 în 2013 la 2.000 în 2014.

La simularea examenului la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” punctajul maxim obţinut a fost de 98 de puncte, ȋn timp ce la Facultatea de Medicinǎ punctajul maxim a fost de 96 de puncte. Rezultatele de la Facultatea de Farmacie pot fi vizualizate aici iar de la Facultatea de Medicinǎ din cadrul UMF "Carol Davila" aici.

Pe  data de 17 mai 2014, Liga Studenţilor la Medicinã Dentarã Bucureşti, cu spijinul și sub îndrumarea cadrelor didactice ale catedrelor de Anatomie, Biochimie si Biofizică, a Decanatului facultății și a Rectoratului U.M.F. “Carol Davila”, va organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicinã Dentarã, examen ce se va desfăşura la sediul Facultăţii de Medicină Dentară.

 

Autor: Lavinia Radu

 

Citeşte şi:

A inceput a VI-a editie a Medical Forum Bucuresti

A inceput cea de-a XIV-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice Studentesti!

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP