+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Luni, 24 Septembrie 2012 09:25

absolvire

 

Promoția 1982 a Universitățiii de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București a împlinit 30 de ani de la absolvire. Momentul a fost sărbătorit printr-o reuniune ce a avut loc vineri, 21 septembrie, în Amfiteatrul Mare al Spitalului Universitar de Urgență București.

 

La reuniune au participat peste 400 de absolvenți ai promoției din 1982, printre care s-au numărat și prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel, preşedinte al Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" și totodată managerul Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", conf. univ. dr. Radu Rădulescu, șeful secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, prof. univ. dr. Ion Fulga, prorector la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

"Au fost deja destui cei trecuți în lumea umbrelor, i-am onorat ținând un moment de reculegere. Mulți dintre noi lucrează de mult sau de curând în alte țări. Unii dintre noi au venit chiar din străinătate pentru această întâlnire. A fost într-adevăr emoționant, am stat cu plăcere până la sfârșit ", a declarat dr. Anca Butnariu, medic primar de familie.

Reuniunea a continuat seara, la Casa Centrală a Armatei, unde cei peste 400 de absolvenți au participat la o cină festivă, cu promisiunea de a se reîntâlni din nou peste 5 ani.

Autor: Diana Tudor

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP