+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 15 Ianuarie 2016 14:37

Proiectul CARDIOPED cuprinde furnizarea programelor de formare profesionala a cadrelor medicale si medicilor, realizarea stagiilor aprofundate de practica in strainatate si formarea privind lucrul in echipa.

S-au finalizat cele 10 programe specifice privind diagnosticarea si tratamentul bolilor cardiologice la copii si s-au realizat peste 19.000 de analize medicale si ECG-uri in Cluj, Oradea, Timisoara, Arad si Satu Mare, in peste 80 de unitati de invatamant din aceste judete.
De asemenea, 38 de medici si asistente au beneficiat de stagii de pregatire in strainatate, cu o durata de doua saptamani, in Germania - Bad Oeynhausen, Italia – Massa, Cehia - Praga, Germania – Munchen. Fiecare program de formare beneficiaza de ore de instruire practica prin module de simulare si hands-on, precum si de ore de instruire teoretica cu participarea unui numar mare de experti internationali (din Praga-Cehia, Paris-Franta, Massa&Roma&Milano-Italia, Bad Oeynhausen-Germania, Damasc-Siria, Ontario&Hamilton-Canada, Madrid-Spania, Lausanne-Elvetia, Graz-Austria, IOWA-SUA).
Echipamentele achizitionate in cadrul proiectului, vor fi utilizate direct in activitatile medicale (inclusiv interventii chirurgicale).
Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca contribuie activ la formarea continua a personalului medical din unitatile sanitare publice aflate in zonele de Nord-Vest si Vest ale Romaniei.
Proiectul “Dezvoltarea competentelor personalului medical specializat privind preventia, diagnosticarea si tratamentul chirurgical al cardiopatiilor congenitale si dobandite la copii prin utilizarea tehnologiei de varf. CARDIOPED”, contract POSDRU/179/3.2/S/152289, este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
 
Sursa: www.stirileprotv.ro

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP