+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 11 Septembrie 2013 13:03

umf-admitereReprezentanții Facultǎții de Moașe și Asistențǎ Medicalǎ din cadrul UMF „Carol Davila”, anunțǎ cǎ, ȋn perioada 18-22 septembrie, candidații se pot ȋnscrie la douǎ mastere organizate ȋn cadrul FMAM.


Astfel, pentru specializarea „Nutritie și siguranțǎ alimentarǎ”, cursuri de zi cu 90 credite ECTS se pot ȋnscrie absolvenți cu diplomǎ de licențǎ din domeniul Sănătate, specializările: Asistențǎ medicalǎ generalǎ, Moașe, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Laborator clinic, Medicinǎ, Medicinǎ veterinarǎ și Farmacie. Pentru specializarea „Ȋngrijiri specifice ale lǎuzei și nou-nǎscutului la domiciliu”, cursuri de zi cu 60 credite ECTS, se pot ȋnscrie absolvenți cu diplomǎ de licențǎ din domeniul Sănătate, specializările: Asistențǎ medicalǎ generalǎ sau Moașe.
Examenul va avea loc pe data de 24 septembrie 2013, ora 9.00, pe  Bd. Eroii Sanitari Nr. 8 iar acesta constă într-o probă scrisă, cu durata de o oră.  Examenul pentru „Nutriție și siguranțǎ alimentarǎ” se va susține ȋn Amfiteatrul Curte, iar examenul pentru „Ȋngrijiri specifice ale lǎuzei și nou-nǎscutului la domiciliu” se va susține ȋn  Amfiteatrul Marketing.
Ȋnscrierile se fac ȋn perioada 18-22 septembrie, la Departamentul de Pregătire Postuniversitară și Educație Medicală Continuă din strada Tudor Arghezi, nr. 8-10, et. 2 (intrarea prin spatele clǎdirii). Dosarul candidatului trebuie sǎ conținǎ: fişa tip de înscriere, însoţită de chitanţa de achitare a taxei de înscriere; diplomǎ de bacalaureat-original; diploma de studii superioare în copie legalizată/adeverinta pentru absolvenții 2013; supliment la diplomǎ în copie legalizată; act de identitate – copie xerox; certificatul de naştere în copie legalizată; certificatul de căsătorie în copie legalizată (dacă este cazul); 4 fotografii 3 cm și un dosar plic. Mai multe informații gǎsiți pe site-ul Universitații de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila” din București.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
54 de studenti medicinisti au participat la Black Sea Medical Adventure
Obtinerea atestatelor de competenta lingvistica la UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP