+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 14 Aprilie 2014 10:18

umf-carol-davilaAproximativ 200 de studenți de la Universitatea de Medicină si Farmacie “Carol Davila” din București și de la Universitatea Politehnicǎ  vor învăța timp de 5 săptămâni despre leadership și, în premieră, vor intra într-o competiție practică pentru internshipuri în companii de top.

Structura programului organizat de Fundația Leaders constă în 5 săptămâni de seminarii, câte o seară în fiecare săptămână. În cadrul seminariilor sunt abordate diferite teme: bazele leadershipului, valori, comunicarea liderului, echipa şi managementul timpului, toate acestea oferind studenţilor fundamentele teoretice necesare formării unui lider de succes. Pe lângă informaţiile teoretice și întâlnirile cu lideri români de succes din domeniile de activitate vizate, programul beneficiază din acest an și de o parte aplicativă, care va necesita toate cunoștințele dobândite pe parcursul celor 5 săptămâni.

Pentru proiectul final, studenții vor trebui să lucreze în echipe și să genereze soluții pentru o problemă reală, dată de companiile partenere ale programului. De la studii de caz, la definirea unui plan de organizare pentru un nou proiect, cu resurse fizice și financiare minime, ei trebuie să lucreze în echipă, să comunice cât mai eficient și să respecte deadline-urile de proiect. Câștigătorii proiectului vor avea ocazia să își vadă munca pusă în aplicare, realizând un stagiu de internship în compania parteneră.

"Considerăm o necesitate punerea în practică a tuturor cunoștințelor teoretice. Aceasta este frumusețea proiectului final, lansat anul acesta: după 5 săptămâni, studenții vor folosi cunoștințele dobândite și vor fi puși într-o situație reală. Buget minim, timp extrem de limitat și un target foarte pretențios. Abia atunci vor înțelege ce înseamnă lucrul în echipă și rolul de lider.” declară Mihai Tutu, directorul programului. Leaders Education ediția 15, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București se derulează în perioada 29 aprilie–20 mai și se adresează tuturor studenților din UMF „Carol Davila”, în principal celor de la Facultatea de Farmacie. Programul este gratuit, iar accesul se realizează pe baza unui formular de ȋnscriere și a trecerii printr-un proces de selecție.

 

Autor: Lavinia Radu

 

Citește și:

Luni incep vizitele elevilor la UMF “Carol Davila”

UMF „Carol Davila” va participa la Targul de Oferte Educationale al Sectorului 3

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap