+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Vineri, 07 Iunie 2013 09:59

streinu cercelProf. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel a primit ieri titlul de  „Doctor Honoris Causa” al Universităţii din Oradea, dupǎ ce a fost propus  pentru decernare de cǎtre Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul aceleiași instituții de ȋnvǎțǎmȃnt.


Profesorul universitar dr. Adrian Streinu-Cercel, cadru didactic al Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie “Carol Davila” din București, are o experințǎ medicalǎ și științificǎ vastǎ, specialistul fiind autorul și coautorul a 15 cǎrți și cursuri de specialitate, 23 de capitole din cǎrți de specialitate și șase monografii.
Acesta a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții de conducere ȋn cadrul Ministerului Sǎnǎtații, din anul 2007 este managerului Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitalǎ, iar ȋn anul 2012 a fost  ales preşedinte al Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, Doctor Honoris Causa al Universitatii din Oradea
Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel: Infectia cu virus C este vindecabila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP