+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 29 Ianuarie 2013 11:38

DSC 0164_resizeReprezentanții Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila" din București au acordat titlul de Doctor Honoris Causa domnului prof. dr. Rüdiger F W Templin din Germania.

 

La ceremonia de decernare a titlului, care a avut loc pe data de 25 ianuarie, au participat atȃt reprezentanții consiliului de administrație cȃt și cei ai comisiei de politicǎ internǎ și internaționalǎ a Senatului. Decernarea onorantei diplome a fost fǎcutǎ de cǎtre Acad. Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie „Carol Davila" din București care a subliniat cǎ prin accordarea acestui titlu, prof. dr. Rüdiger Templin face parte acum din comunitatea academică a UMF „Carol Davila".

Prof. Dr. Rüdiger F W Templin s-a nǎscut ȋn provincia Pomerania, a fost fondatorul și directorul Centrului de Transplant Renal dar și director de cercetare ȋn cadrul Spitalului Universitar de Urologie din Rostock. Activitatea sa științificǎ și didacticǎ este una foarte vastǎ, specialistul fiind apreciat la nivel internațional.

Autor: Lavinia Radu

Citește și:

Profesorul Eliot Sorel a lansat cartea 21st Century Global Mental Health

Profesorul A. M. Rokitansky, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP