+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 18 Februarie 2015 09:25

Acibadem Aydın Yuceturk by Tuncay OzturkPe 27 februarie 2015, la cabinetul din București al domnului Tuncay Öztürk, osteopat și fizioterapeut, cei interesați au posibilitatea de a primi o consultație din partea unuia dintre cei mai buni medici din Turcia, medical specialist în ortopedie și traumatologie -  Prof. Dr. Aydin Yuceturk, Acibadem Istanbul, înainte de a merge în Turcia pentru intervenții.

 

Intervențiile efectuate de Dr. Yuceturk fac parte din următoarele sfere:

-Microchirurgie

-Ortopedie pediatrică

-Tulburări neurologice

-Sudare defectuoasă a oaselor

-Probleme ale umerilor și genunchilor

-Reparații ale nervilor

-Artroplastie a mâinii, fracture osoase

-Leziuni ale nervilor periferici

-Rizotomie Cervicală selectivă la pacienți

-Deformări ale picioarelor

Prof. Dr. Aydin Yuceturk este medicul ce le-a redat sănătatea sportivilor Marian Drăgulescu și Andreea Răducan. Ei sunt simboluri ale gimnasticii din România și s-au lăsat pe mâinile dânsului pentru a-și recâștiga sănătatea pierdută și pentru a-și putea continua cariera cu succes. Acestea sunt doar două exemple, însă există mult mai mulți oameni din România ce au avut încredere în dânsul și au mers în Turcia pentru a se însănătoși.

Profesorul a terminat studiile medicale la Universitatea de Medicină Hacettepe, o universitate elitistă. Tot la această universitate, a reușit să obtină titlul academic de Profesor Doctor. A studiat și în Statele Unite ale Americii, la Colegiul de Medicină Baylor din Houston Texas, unde a avut, de asemenea, rezultate de excepție. Până în prezent, a efectuat peste 12.000 de intervenții chirurgicale și a participat la multe altele în diferite țări, aflate pe continente diferite. În prezent este șeful departamentului de chirurgie ortopedică la Acibadem Hospitals Group, scrie cărți de specialitate și desfășoară numeroase activități de cercetare.

 

Pentru informații și întrebări nu ezitați să contactați organizatorii:

Tel: 0727 464 464

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Citește și:

Diagnosticarea exacta a pacientilor, o sansa reala la viata

Parteneriat pentru Scoala de Excelenta in domeniul chirurgiei pediatrice

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP