+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 14 Aprilie 2014 10:33

UMF-clujOrganizația Studenților Mediciniști din Cluj (OSM Cluj) organizează pe data de 12-13 aprilie, conferinţa HEART  în Aula „Iuliu Haţieganu” a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” de pe strada Gh. Marinescu, nr. 23.

HEART este acronimul pentru Healthcare, Education And Research Talks, inspirat din evenimentele TEDMED derulate în SUA. Acesta este un concept care a luat naştere în cadrul European Division Cluj-Napoca (departament al Organizației Studenților Mediciniști din Cluj) și a fost întâmpinat cu mare entuziasm la nivel european, la Adunarea Generală EMSA (European Medical Students’ Association) din Lisabona 2013. 

Evenimentul este alcǎtuit dintr-o serie de conferințe care oferă prilejul și ambianţa profesorilor și studenților să îşi prezinte ideile şi realizările deosebite în domeniul medicinii. HEART îşi propune să facă accesibile şi cunoscute realizările cercetării şi medicinii locale pe plan internaţional, iar prin aceasta să asigure şi o sursă de inspiraţie, entuziasm şi un imbold participanţilor.

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj este organizația reprezentativă pentru studenții Facultății de Medicină din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. OSM este un ONG structurat pe două mari direcții de activitate: sindicală (de reprezentare a intereselor studenților în medicină) și de voluntariat (prin proiectele organizate),  iar scopul organizației este „promovarea valorilor umane reale în rândul societății civile”. 

 

Autor: Lavinia Radu

 

Citește și:

Facultatea de Medicina din cadrul UMF Iuliu Hatieganu, premiata cu diploma „Label CIDMEF”

Program de dezvoltare in leadership pentru studentii medicinisti

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP