+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 16 Mai 2013 13:04

sinescu romuroO premierǎ medicalǎ naționalǎ de excepție va avea loc ȋn cadrul celei de-a 29-a ediții a Congresului Național de Urologie ROMURO 2013, manifestare științificǎ ce se desfǎșoarǎ ȋntre 15-18 mai și care este organizatǎ de Asociația Romȃnǎ de Urologie, asociație al cǎrei președinte este academicianul Ioanel Sinescu, rectorul UMF „Carol Davila”.


Este vorba de o intervenție chirurgicalǎ realizatǎ la Centrul de Chirurgie Urologicǎ și Transplant Renal Fundeni de cǎtre o echipǎ mixtǎ romano-austriacǎ sub ȋndrumarea doctorului Johann Wachter, medic de chirurgie urologicǎ la Donauspital din Viena. Pacienta, o femeie ȋn vȃrstǎ de 26 de ani, suferea de incontinențǎ urinarǎ, iar cu ajutorul unei noi proceduri calitatea vieții i se va ȋmbunatǎți ȋn mod substanțial. Detalii despre noua procedurǎ vor fi dezvǎluite de cǎtre dr. Johann Wachter și de cǎtre acad. Ioanel Sinescu, ȋn cadrul unei conferinție organizate pe data de 17 mai. La conferințǎ vor mai participa dr. Robert Stoica  și dr. Bogdan Haineala din partea echipei de medici implicați ȋn realizarea acestei intervenții chirurgicale. Cea de-a 29-a ediție a Congresului Național de Urologie ROMURO 2013 are loc ȋn perioada 15-18 mai, la București, ȋn cadrul complexului expozițional Romexpo.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Congresul National de Urologie ROMURO 2013 se va desfasura in perioada 15-18 mai
In Romania, doar 20% dintre barbatii care au probleme cu prostata se trateaza

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP