+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Miercuri, 31 Iulie 2013 11:07

parada-modei-bbsȊn cadrul manifestǎrii “Bebe Sǎnǎtos”, eveniment organizat ȋn perioada 4-8 septembrie, în Parcul Sebastian din București, va avea loc și o paradǎ a modei pentru fetițe cu vȃrste cuprinse ȋntre 2 și 9 ani.


Pentru cǎ ȋncǎ de mici fetițele ȋși doresc sǎ fie admirate și sǎ arate ca niște prințese, mǎmicile au ocazia ȋn cadrul evenimentului „Bebe Sǎnǎtos” sǎ ȋși ȋnscrie copiii la parada modei prin completarea unui formular, până la data de 30 august 2013. Preselecția se va realiza în funcție de cele mai frumoase poze trimise cu fetițe deghizate în ipostaza de micuțe manechine.
„Bebe Sănătos” îşi propune să ofere cele mai pertinente şi eficiente soluţii pentru problemele cu care se confruntă orice părinte în societatea actuală, ȋn alegerea sa de a crește  un copil într-o manieră sănătoasă: alegerea celei mai bune metode de naştere, evoluţia sarcinii, alimentația copilului în primii ani de viață,  interpretarea limbajului non-verbal al micuților, prevenirea şi tratamentul eficient al bolilor copilăriei, informarea în legătură cu aspecte ce țin de psihologia copilului, dar si aspecte legale ce ţin de drepturile copiilor şi ale părinţilor. Nu ȋn utimul rȃnd, specialiștii vor discuta și despre mediul familial și cum poate acesta influenţa deciziv dezvoltarea copilului.
Cea de-a patra ediție “Bebe Sǎnǎtos” stǎ sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai bunǎ stare de sǎnǎtate pe care o poate atinge!”, iar evenimentul este organizat de Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group. Mai multe informații gǎsiți pe site-ul evenimentului dar și pe pagina de Facebook.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Creatii vestimentare prezentate de femei gravide, in cadrul Bebe Sanatos, editia a IV-a
“Bebe Sanatos”, cel mai complex eveniment dedicat copiilor si parintilor

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP