+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Primarul General, Razvan Sava, a participat pe data de 20 ianuarie 2016 la intalnirea conducerii Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti (ASSMB) cu managerii spitalelor din cadrul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 

Dacă ai făcut tratamente pentru coloana vertebrală sau ai frecvent dureri de spate, nu e indicat să ieși la dat zăpada. Dr. Ilie Roșca, specialistul Bio Ortoclinic susține că greutatea zăpezii și mișcările necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele și pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar și persoanelor sănătoase.

Citeşte mai mult...
 

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a găzduit in luna octombrie 2015 prima Conferinţă Naţională de Nutriţie Sportivă, care a reunit numeroşi specialişti în medicina sportivă, medici de familie, medici specialişti, dieteticieni, sportivi, antrenori şi studenţi.

Citeşte mai mult...
 

Proiectul CARDIOPED cuprinde furnizarea programelor de formare profesionala a cadrelor medicale si medicilor, realizarea stagiilor aprofundate de practica in strainatate si formarea privind lucrul in echipa.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 9 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP