+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

 

În perioada 23-26 iunie 2011, ROMEXPO organizeaza în pavilionul C6 Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare.

Citeşte mai mult...
 

În perioada 1 – 3 iulie, în cadrul Salii Palatului din Bucuresti, se va desfasura evenimentul dedicat femeilor No Limits Woman, un concept nou in România, ce va îmbina toate domeniile care converg catre succesul femeii, atât în plan personal, cât si în plan profesional. No Limits Woman 2011 se va desfasura sub sloganul Esti perfecta si fara limite! Trebuie doar sa te descoperi!.

Citeşte mai mult...
 

Pacientii bolnavi de Parkinson întâmpina un risc de doua ori mai mare de a se îmbolnavi de melanom, o forma mortala de cancer de piele, comparativ cu oamenii sanatosi, conform unei analize realizate pe 12 studii existente în acest domeniu, transmite AFP.

Citeşte mai mult...
 

Un numar de 6 unitati medicale au îndeplinit criteriile pentru a derula programul gratuit de fertilizare in vitro si embriotransfer pe care Ministerul Sanatatii l-a demarat în primavara acestui an, se mentioneaza într-un comunicat de presa emis de aceasta institutie.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 818 din 819

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 819 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP