+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Comisia Europeana (CE) vrea sa rezolve problema crizei de medici si asistenti medicali la nivelul Uniunii Europene. Comisarul european pentru sanatate publica, John Dalli, a declarat ca reprezentantii Comisiei Europene pregatesc un plan de actiune pentru a solutiona aceasta problema.

Citeşte mai mult...
 

Serviciul de radiologie al Spitalului Judetean Timisoara are, începând de luni, un nou tomograf, mult mai performant, care a costat 1,7 milioane lei si a fost achizitionat cu sprijinul Ministerului Sanatatii, informeaza Agerpres.

Citeşte mai mult...
 

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti organizeaza cursul Urgemed 3 – Ghidurile de diagnostic si tratament: între medicul de familie si spital, în perioada 16- 17 iunie 2011, la Hotel Marriott în Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 

CSEKE Attila, ministrul Sanatatii, a primit astazi vizita delegatiei Ordinului Suveran Sf. Ioan de Ierusalim si Malta, condusa de Alteta Sa, Printul si Marele Maestru al Fra Mathew Festing. Ministrul Sanatatii a multumit oficialilor maltezi, dar si reprezentantilor Serviciului de Ajutor Maltez din România pentru cooperarea si sprijinul acordat sistemului sanitar românesc.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 817 din 819

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 819 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP