+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Un numar de  347 de unitati sanitare publice cu paturi existente în România, atât în reteaua Ministerului Sanatatii cât si în administrarea autoritatilor locale, au fost clasificate, în functie de competenta, în cele 5 categorii, de la categoria I-a, de nivel de competenta foarte înalt, la categoria a V-a, nivel de competenta limitat.

Citeşte mai mult...
 

SNMF si FNPMF anunta ca medicii de familie nu vor semna actele aditionale despre care s-a anuntat astazi în judete prin comunicate emise de casele judetene catre furnizorii de servicii.

Citeşte mai mult...
 

 

În cursul acestei saptamâni au fost publicate doua noi studii care ridica serioase îndoieli asupra faptului ca sindromul oboselii cronice este cauzat, asa cum se credea, de retrovirusul XMRV.Noile studii au fost publicate în saptamânalul american “Science” care, în luna octombrie a anului 2009, a publicat o cercetare care lega retrovirusul XMRV de sindromul oboselii cronice.

Citeşte mai mult...
 

Noua tulpina de E.coli care s-a raspândit în Europa este necunoscuta, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 815 din 819

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 819 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP