+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

 

E-Health Congress 2011 este un produs Tarus Media ce a ajuns  la a 6-a editie.

 

Citeşte mai mult...
 

Organizat de Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva - S.R.A.T.I., Filiala Bucuresti - S.R.A.T.I., Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si Societatea Romana de Sepsis, SRATI 2011 a intrunit cerintele unui Congres remarcabil sub multiple aspecte: stiintific, organizatoric, numar de participanti (peste 1.150), program socio-cultural.

 

Citeşte mai mult...
 

 

Licitatia pentru cardul de sanatate a fost deschisa cu o saptamâna în urma, acesta urmând sa fie distribuit populatiei în februarie 2012, conform declaratiilor facute de Lucian Duta, presedintele CNSAS.

Citeşte mai mult...
 

 

În perioada 2-4 iulie va avea loc, la Palatul Parlamentului, întâlnirea anuala a reprezentantilor medicali.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 813 din 819

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 819 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP