+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

În data de 4 mai 2011, România a sarbatorit Ziua Nationala a Inimii. În ultimii 50 de ani bolile cardiovasculare au fost  responsabile pentru un numar foarte mare de decese anual, atât la nivel global cât si în România. Anul acesta, 4 mai  afost mai mult decât Ziua Nationala a Inimii, a fost momentul în care s-au deschis portile primului spital privat regional din Pitesti, Muntenia Medical Hospital.

Citeşte mai mult...
 

 

Conferinta Nationala de CARDIOLOGIE în Medicina Generala este un eveniment traditional, ajuns la a 9-a editie in România. Conferinta abordeaza subiecte de mare actualitate din domeniul Cardiologiei Generale, constituindu-se într-un excelent reper stiintific (diagnostic si terapeutic) pentru medicul practician cardiolog, internist sau de familie. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.

Citeşte mai mult...
 

 

Societatea Româna de Stomatologie în parteneriat cu societatile stomatologice din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta si Italia, va prezenta, discuta, adapta si publica noi teme despre TRATAMENTE MODERNE ÎN STOMATOLOGIA ACTUALĂ.

Citeşte mai mult...
 

 

Asociatia Româna de Homeopatie Clinica sub patronajul Colegiului Medicilor din România si Colegiul Farmacistilor din România organizeaza în perioada 26-28 mai, la Bucuresti, CONGRESUL NAŢIONAL DE HOMEOPATIE.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 812 din 819

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 819 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP