+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Conferinta a reunit un numar de peste 350 de specialisti si 21 de firme din domeniul medical au participat la expozitia specializata ce a însotit manifestarea stiintifica.

Conferinta s-a bucurat de participarea a numerosi speakeri, personalitati stiintifice remarcabile din domeniul neurologiei, psihiatriei, geriatriei, neuropsihologiei, neuroimagisticii.

Citeşte mai mult...
 

 Cercetatorii de la Spitalul de Copii Oregon Health & Science University Doernbecher au identificat celula de origine a cancerului tesutului muscular. În cadrul unui studiu publicat recent în “Cancer Cell”, ei afirma ca sarcoamele la copii si adulti sunt legate la nivel biologic, al mutatiilor si al celulelor din care rezulta aceste tumori. Aceste descoperiri pot duce la tratamente non-chimioterapeutice care pot bloca «tinte moleculare» precum receptorii factorului de crestere, stopând sau iradicând aceasta boala.

Citeşte mai mult...
 

Un nou tratament pentru leucemie menit sa întareasca sistemul imunitar al pacientilor si sa le permita sa lupte cu boala într-un mod mai eficient este testat pentru prima oara în Marea Britanie. Tratamentul va folosi un nou vaccin creat de catre cercetatorii de la Universitatea Southampton.  Acesta va fi administrat unui grup de voluntari care sufera de leucemie mieloida cronica sau acuta.

Citeşte mai mult...
 

 

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, în calitate de autoritate contractanta, Clinica de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean Constanta si Spitalul clinic de copii Brasov, în calitate de parteneri nationali, au anuntat lansarea proiectului Perfectionare în terapia medico-chirurgicala de urgenta a arsurilor pentru copii de vârsta mica (0-4 ani) la nivel multiregional, având o perioda de implementare de 24 de luni si o valoare totala de 55.18355,76 RON.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 811 din 819

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 819 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap