+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș s-au înscris trei candidați: actualul rector – prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, prof. univ. dr. Klara Branzaniuc, prorector științific al UMF Tg. Mureș și prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă, șeful Clinicii Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu-Mureş.
Citeşte mai mult...
 
Unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte de acest gen din municipiul Iaşi – parcarea subterană din vecinătatea Universităţii de Medicină şi Farmacie – intră în etapele premergătoare realizării.
Citeşte mai mult...
 
Numărătorea voturilor pentru Senat, consiliile facultăţilor şi rector de la Uni­versitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi s-a încheiat în mod oficial şi procesele verbale au fost semnate de către reprezentanţii Biroului Electoral.
Citeşte mai mult...
 

HOSPICE Casa Speranței a colectat 1.775.809 lei în lunile noiembrie și decembrie 2015, în cadrul campaniei „Dorința de Crăciun”, de direcționare a până la 20% din impozitul pe profit al companiilor. Suma este cu 10% mai mare decât cea strânsă în aceeași perioadă a anului precedent.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 8 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP