+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

health beauty expo2Health & Beauty Expo este un concept internaţional care uneşte sub acelaşi acoperiş două concepte primordiale pentru fiinţa umană: sănătatea şi frumuseţea.

Citeşte mai mult...
 

breast-cancer-ribbon 0Cancerul de sân ar putea fi tratat în viitor cu ajutorul veninului celui mai periculos păianjen, numit Funnel-web sau păianjenul cu pânză-pâlnie. Și asta datorită unui grup de cercetători americani de la Universitatea Queensland care au început cercetările pentru a vedea în ce măsură veninul în cauză are capacitatea de a distruge celulele canceroase.

Citeşte mai mult...
 

Muntenia-Medical-HospitalMaternitatea Muntenia Medical Hospital se poate mândri cu primul copil adus pe lume. Fericitul eveniment a avut loc sâmbătă, când Andreea Claudia Ilie a născut prin cezariană o fetiță care a primit nota 10 la naștere.

Citeşte mai mult...
 

psychologyPeste 800 de persoane au participat la cel de-al patrulea Congres Național de Psihiatrie care a avut loc în perioada 19-22 octombrie la Palatul Parlamentului.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 774 din 805

<< Început < Anterior 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP