+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Doi medici specialiști neurochirurgi, doctorii Sorin Târnoveanu și Ionuț Gobej, în echipă cu medicul anestezist dr. Adriana Guriță, au operat pe creier un copil de 2 ani, folosind un sistem de neuronavigație.  
Citeşte mai mult...
 
Un sfert dintre români scrâșnesc din dinți în timpul zilei sau în timpul somnului, iar cei mai mulți nu iau nici o măsură pentru a trata problema care le poate distruge dantura, susține dr. Laura Mocanu, specialistul în stomatologie generală al Clinicii Art Implant. Potrivit medicului, această manie inconștientă numită bruxism, este foarte periculoasă atât pentru adulți, cât și pentru copii.
Citeşte mai mult...
 

Pubertatea este o perioada dificila prin care trec toti copiii. Este ultimul prag al copilariei si primul pas catre maturitate.

Atunci cand vorbim de autism nimic nu este simplu sau usor, mai ales odata cu inaintarea in varsta. 
Citeşte mai mult...
 
Un sistem cardiovascular sănătos este deosebit de important pentru funcționalitatea întregului organism. Cu ajutorul inimii, sângele este pompat în toate celulule și organele corpului.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 7 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP