+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

CSEKE Attila, ministrul Sanatatii, a primit astazi vizita delegatiei Ordinului Suveran Sf. Ioan de Ierusalim si Malta, condusa de Alteta Sa, Printul si Marele Maestru al Fra Mathew Festing. Ministrul Sanatatii a multumit oficialilor maltezi, dar si reprezentantilor Serviciului de Ajutor Maltez din România pentru cooperarea si sprijinul acordat sistemului sanitar românesc.

Citeşte mai mult...
 

 

În perioada 23-26 iunie 2011, ROMEXPO organizeaza în pavilionul C6 Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare.

Citeşte mai mult...
 

În perioada 1 – 3 iulie, în cadrul Salii Palatului din Bucuresti, se va desfasura evenimentul dedicat femeilor No Limits Woman, un concept nou in România, ce va îmbina toate domeniile care converg catre succesul femeii, atât în plan personal, cât si în plan profesional. No Limits Woman 2011 se va desfasura sub sloganul Esti perfecta si fara limite! Trebuie doar sa te descoperi!.

Citeşte mai mult...
 

Pacientii bolnavi de Parkinson întâmpina un risc de doua ori mai mare de a se îmbolnavi de melanom, o forma mortala de cancer de piele, comparativ cu oamenii sanatosi, conform unei analize realizate pe 12 studii existente în acest domeniu, transmite AFP.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 638 din 639

<< Început < Anterior 631 632 633 634 635 636 637 638 639 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP