+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Ministerul Sanatatii a organizat în această perioadă un grup de lucru format din specialisti epidemiologi, microbiologi, de boli infectioase si de sanatate publica care au elaborat un document programatic privind principalele directii de actiune care trebuie urmate in perioada urmatoare în cele mai importante spitale din tara noastra unde pot aparea mai frecvent infecții nosocomiale și unde se înregistraza cele mai mari consumuri de antibiotice sa fie incluse in acest efort organizatoric, profesional si material.
Citeşte mai mult...
 
Știți acele dureri resimțite uneori în partea frontală a corpului, care radiază spre spate? Aveți probleme de prostată, dereglări menstruale, vi se umflă picioarele din cauza circulației deficitare sau vă confruntați frecvent cu crampe musculare?
Citeşte mai mult...
 
Din dorinta de a identifica modalitati si solutii pentru asigurarea locurilor de specializare de care sa beneficieze un numar cat mai mare de absolventi ai universitatilor de medicina,  Ministerul Sanatatii a organizat consultari cu reprezentantii federatiilor studentesti, cu reprezentanti ai absolventilor din anii precedenti precum si cu reprezentanti ai universitatilor de medicina din intreaga tara.
Citeşte mai mult...
 
Joi, 28 ianuarie 2016, Sindicatul Personalului Didactic din UMF "Carol Davila" a luat atitudine fata de stirea despre activitatea Consiliului de Administratie postata pe site-ul Universitatii de Medicina "Carol Davila". Astfel sindicatul a atras atentia conducerii Universitatii asupra nerespectarii legilor in vigoare.
Va prezentam mai jos, integral, mesajul sindicatului:
Citeşte mai mult...
 

Pagina 6 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP