+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Comisia de Sanatate a PNL Sector 5 si PNL Filiala Sector 5 organizeaza marti, 16.02.2016, orele 17:30,  o dezbatere publica cu tema Proiectul de lege privind activitatea de preventie in sanatate.

Citeşte mai mult...
 

dr horac89biu suciu c899eful ibcvt 362x250

Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a anunţat joi că aici urmează să aibă loc o nouă premieră naţională. Este vorba despre transplantarea unui cord primului pacient român care a avut implantat un dispozitiv de reglare a debitului cardiac, denumit inimă artificială.

Citeşte mai mult...
 
medicamente

Mii de medicamente ieftine au dispărut de pe piață, transmite B1TV. Producătorii susţin că s-a ajuns în această situaţie din cauza introducerii aşa-numitei taxe de clawback, cea care le impune să returneze statului o parte din profitul realizat în urma vanzărilor de compensate.

Citeşte mai mult...
 

Vedem rareori adulți și copii purtând aparate dentare iar aceștia sunt doar o mică parte dintre cei care ar avea nevoie urgentă de tratament ortodontic. Dr. Iulia Popescu, specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială la clinica Art Implant susține că oamenii amână vizita la stomatolog, pentru că nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca mușcătura incorectă sau înghesuirea dentară.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP