+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

dezbatere publica Suceava 2In data de 15.02.2015, la initiativa parintilor din municipiul Suceava, a fost organizata o dezbatere publica referitoare la variantele de plan cadru pentru gimnaziu propuse de Institutul de Stiinţe ale Educatiei, de comisia instituita de ministrul educatiei in acest sens, precum si de CCD Bucuresti in colaborare cu ISMB Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 

legume fructeGuvernul a stabilit aplicarea unor măsuri excepționale de sprijin, cu caracter temporar, organizațiilor de producători din sectorul fructelor și legumelor. Sprijinul este destinat acoperirii unei părți din pierderile suferite de producătorii agricoli de legume și fructe, ca urmare a retragerii de pe piață a produselor în perioada 8 august 2015-18 septembrie 2015, în contextul crizei cauzate de embargoul impus de Rusia.

Citeşte mai mult...
 

cercetare dezvoltareExecutivul a aprobat, printr-o Hotărâre, normele metodologice pentru evaluarea unităților și instituțiilor din sistemul național de cercetare-dezvoltare, acest act normativ fiind reanalizat și reavizat, odată cu învestirea noului guvern.

Citeşte mai mult...
 
Implantul dentar reprezintă înlocuirea rădăcinii dintelui cu o componentă metalică menită să devină suport pentru viitoarea lucrare dentară fixă sau mobilă și a cărui durată de viață poate ajunge până la 25 ani. Cu toate acestea, mulți pacienți încă rămân reticenți față de această procedură, cerând în continuare să li se efectueze punți dentare clasice.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap