+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

ministerul sanatatiiDirecţia de Sănătate Publică Galaţi a informat Ministerul Sănătăţii  cu privire la măsurile luate în cazul focarului de Toxi- Infectie Alimentară ​(TIA) de la Şcoala Nr. 3 din Comuna Pechea, Judeţul Galaţi, unde în data de 4 martie 2016, 17 copii au prezentat simptome digestive în urma consumului de lapte distribuit în şcoală.

Citeşte mai mult...
 

ministerul sanatatiiMinistrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, va participa marți, 8 martie, la inaugurarea “Unității de Asistență Materno-Fetală de Excelență” din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Polizu” al Institutului Națonal pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC).

Citeşte mai mult...
 

GUVERN 280x205Guvernul a adoptat noi reglementări privind procedura de acordare și de retragere a titlului de doctor, în scopul recredibilizării școlilor doctorale și a consolidării integrității academice.

Citeşte mai mult...
 

anm headerIn urma speculatiilor de presa privind imunizarea cu vaccinul HEXAXIM, Agentia Nationala  a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale face urmatoarele precizari, pentru corecta informare a redactiilor de presa si a publicului:

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP