+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

igiena aparat ortodonticFie că sunt copii sau adulți, toți cei care sunt nevoiți să poarte aparat ortodontic, au o mare responsabilitate în a-și menține dinții cât mai curați. Ușor de spus, dar destul de dificil de realizat!

Citeşte mai mult...
 

97006880 665802323983334 5798489072628400128 nConsiliul Indian pentru Relații Culturale (ICCR) aduce laolaltă lucrări ale compozitorilor, muzicienilor și interpretilor din India care au contribuit cu înregistrări  concepute în propriile lor case, în scopul compunerii unei frumoase creații muzicale numită “Luptăm împreună”.

Citeşte mai mult...
 

aplicatia mall taranescAsociaţia Creştem România Împreună în colaborare cu W3 Development SRL aduc un plus de implicare în comunităţile locale şi anunţă lansarea aplicației de mobil MallȚărănesc, prin intermediul acesteia propunându-și să creeze un mediu social adresat micilor producători locali şi familiilor de la oraș. Este prima aplicație de acest fel, și singura, destinată producătorilor locali și conceptului de economie locală. Un fel de Tinder, adresat familiilor de la oraș și producătorilor de la țară.

Citeşte mai mult...
 

unnamedCât durează tinerețea și când se sfârșește ea? Răspunsul e într-un fel descurajant și ține de îmbătrânire, văzută ca un proces care se declanșează după 20 de ani. Însă specialiștii vorbesc de activitatea fizică drept soluția care poate încetini procesul și poate prelungi viața.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 819

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP