+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

"Lumea medicală din Târgu Mureş îşi asumă nu doar rolul şi misiune medicală, ci şi una socială, care este extrem de importantă. Avem proiectul CORDISPED, foarte ambiţios, dificil prin complexitate şi prin resursa care a fost mobilizată, prin care s-a încercat, şi noi sper ca până la urmă să reuşim, să reabilităm şi să creştem nivelul formării specialiştilor în domeniul chirurgiei cardiovasculare şi cardiologiei pediatrice în România. 
Citeşte mai mult...
 
Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a declarat  pentru AGERPRES, că UMF deţine un sistem online de înscriere a studenţilor unic în ţară, ceea ce face ca influenţa umană asupra dosarelor candidaţilor în faza administrativă să fie imposibilă, inclusiv în cazul studenţilor străini.
Citeşte mai mult...
 
Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi (SSMI) organizează în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi cea de-a XIII-a ediţie a Congresului Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici – Congressis 2016, ce se va desfășura în Iași, în perioada 21 – 24 aprilie 2016.
Citeşte mai mult...
 

Trei chirurgi ai Universității de Medicină și Farmacie (UMF) 'Victor Babeș' din Timișoara se vor instrui în Olanda și Germania în chirurgie endovasculară, în cadrul unui Program ERASMUS+.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 10 din 774

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP