+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 27 August 2013 09:54

umf-bucExamenele de limba engleză şi franceză, pentru eliberarea atestatelor necesare înscrierii la concursurile pentru ocuparea posturilor didactice în cadrul UMF Carol Davila, vor avea loc sǎptǎmȃna aceasta la Facultatea de Medicinǎ.


Astfel, pentru posturile de profesor universitar, examenele de limbǎ strǎinǎ vor avea loc astǎzi, ȋncepȃnd cu ora 12.00  pentru candidaţii de la Facultatea de Farmacie şi Facultatea de Medicină Dentară iar de la ora ora 14.00 pentru candidaţii de la Facultatea de Medicină. Pentru posturile de conferențiar universitar, examenele vor avea loc pe 28 august la ora 12.00  ȋn cazul candidaţilor de la Facultatea de Farmacie şi Facultatea de Medicină Dentară, iar la ora 14.00 pentru candidaţii de la Facultatea de Medicină. De asemenea, candidaţii la posturile de conferențiar universitar și profesor universitar sunt rugaţi să aducă o copie xerox a unui articol de specialitate în limba aleasǎ de candidat, articol care va rămane la sediul Disciplinei.
Pentru posturile de asistent universitar și șef de lucrǎri, examenul va avea loc pe data de 29 august la ora 12:00. Organizatorii reamintesc faptul cǎ examenul oral se va susţine în continuarea tezei scrise, dar și cǎ accesul în sală se va face pe baza legitimaţiei de serviciu. De asemenea,  candidaţii sunt rugaţi să se prezinte cu foi de scris.
Atestatele obținute  au o valabilitate de doi ani în cadrul UMF, iar organizatorii reamintesc faptul cǎ toţi candidaţii trebuie să se prezinte cu chitanţa de plată a taxei de examen în original (eliberată de Casieria Rectoratului UMF ), chitanțǎ care va rămâne la Disciplina de Limbi Moderne. Pentru mai multe informații dar și pentru a vizualiza tematica pentru examenele de limba engleză şi franceză pentru obţinerea atestatului de competenţă lingvistică accesați pagina oficialǎ a UMF Carol Davila.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
UMF Carol Davila organizeaza concurs pentru ocuparea mai multor posturi didactice
Inscrierile pentru admiterea la doctorat in cadrul UMF Carol Davila

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP