+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 17 Iulie 2014 11:41

logo umfcdAproape 5.000 de persoane și-au depus dosarele la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București, în mai puțin de 3 zile. Până în prezent, au fost acceptați peste 4.000 de candidați, iar mai bine de 1.000 așteaptă să le fie validate dosarele.

Înscrierile la examenul de admitere la UMF "Carol Davila" au început luni, 14 iulie și durează până pe 18 iulie, ora 15:00. Pe site-ul oficial UMF "Carol Davila", este prezentat în timp real numărul candidaților înscriși, validați și care așteaptă să fie validați. Pentru a vizualiza cifrele, accesați pagina Rapoarte.

Astfel, vedem că dintre înscriși 11 sunt olimpici, iar 6 sunt din Republica Moldova. În ceea ce privește împărțirea pe facultăți, cei mai mulți dintre înscriși (peste 2.000) au optat pentru Facultatea de Medicină Generală. Pe locul 2 în topul preferințelor se află Facultatea de Medicină Dentară cu peste 500 de înscriși, urmată de Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală și Facultatea de Farmacie, unde numărul celor înscriși depășește cifra 400.

Concurența de anul acesta la UMF "Carol Davila" va fi extrem de mare, numărul de locuri scoase la concurs în 2014 fiind împărțit astfel:

- Facultatea de Medicină Generală: 510 locuri la buget şi 250 locuri cu taxă

- Facultatea de Medicină Dentară: 131 de locuri la buget şi 125 cu taxă

- Facultatea de Farmacie: 141 de locuri la buget şi 100 cu taxă

- Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală: 95 locuri buget şi 45 cu taxă

Examenul de admitere pentru toate facultǎțile din cadrul Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti este programat pe data de 23 iulie 2014, ȋncepând cu ora 08:30. Accesul candidaţilor în săli se va face începând cu ora 08:00, iar aceștia trebuie să aibă la ei cartea de identitate sau paşaportul valabil şi legitimaţia de concurs tip, eliberată la înscriere de către Secretariatele Facultăţilor. Chestionarele vor fi împărțite candidaților la ora 08:30. Înainte de a începe rezolvarea acestora, candidații sunt obligați să verifice chestionarele de greșeli de tipari, pentru a le schimba, dacă este cazul.

 

Autor: Alexandra Necula

Citește și:

UMF "Carol Davila" a stabilit examenele de limba romana pentru studentii straini

Concursul de admitere la UMF „Carol Davila” va avea loc pe data de 23 iulie

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini
SITEMAP