+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Luni, 10 Decembrie 2012 14:42

asociatie de_pacientiAsociația P.A.V.E.L. a fost premiată în cadrul Galei Sănătății pentru cea mai implicată asociație de pacienți. Un rol deosebit în câștigarea acestui premiu l-a avut Nadia Ulmeanu, psiholog în cadrul organizației și totodată asistentă șefă în cadrul secției de pediatrie oncologie a Institutului Clinic Fundeni.

 

 

"Premiul se acordă pentru deosebita implicare a doamnei Nadia Ulmeanu în sprijinul copiilor bolnavi de cancer", a afirmat în cadrul Galei Sănătății moderatoarea evenimentului, Simona Maria Vlădica. Emoționată la primirea medaliei, asistenta șefă de la I.C. Fundeni le-a mulțumit organizatorilor: "Mulțumesc mult! Nu mă așteptam să se întâmple acest lucru, dar uite, că după 13 ani, s-a întâmplat."

Locurile II și III au fost ocupate de către președintele Asociației Ȋncrederea, doamna Felicia Maria Vasilica, respectiv președintele Asociației Sweet Land, doamna Liliana Moldoveanu.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, BeYu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Autor: Diana Tudor

Citește și:

Gala Sanatatii: Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala

Gala Sanatatii 2012: Premiul pentru cea mai buna campanile de informare in domeniul sanatatii

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP