+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Luni, 19 August 2013 13:05

ministerul-sanatatiiȊn perioada august 2013 – august 2016, Ministerul Sănătății va desfășura un amplu proiect de dezvoltare a chirurgiei cardiovasculare pediatrice, ȋn colaborare cu experți de la Clinica San Donato din Italia.


Proiectul se adresează medicilor anesteziști în general și chirurgilor cardiovasculari, inclusiv rezidenților de ultim an din ambele specialități, care doresc să se califice în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice și să își desfășoare activitatea profesională în centrele menționate.
Mai mult, acesta  are ca scop creșterea capacității operatorii în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice a medicilor care vor opera  în Centrul de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”M.S. Curie” București, Institutul de Boli Cardiovasculare Iași, Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, precum și în vederea creșterii capacității de operații în Institutul de Boli Cardiovasculare Tg. Mureș.
Medicii care doresc sǎ participe la acest proiect  o pot face  la Ministerul Sănătății, la Biroul Medicină de Urgență  până la data de 20 august.  Programul desfǎșurat de Ministerul Sǎnǎtǎții va asigura cheltuielile de călătorie și cazare a  medicilor ȋncadrați ȋn program, pe lângă salariul lor din țară. Dupǎ etapa de selectare medicii vor semna un acord prin care se obligă să lucreze în centrele respective, pe o perioadă de cinci ani după finalizarea pregătirii.  Candidații  interesați vor trimite o scrisoare de intenție prin care sǎ motiveze solicitarea  de a participa în proiect, un CV recent în limba  română și în limba engleză.  Proiectul vizeazǎ ȋn special efectuarea unor stagii de pregǎtire în Clinica San Donato din Italia și în alte clinici din Europa dar și schimbul de experiență în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Prima operatie pe cord la copil la Spitalul Marie Curie va avea loc in luna septembrie
Colaborare romano-italiana in domeniul chirurgiei pediatrice

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP