+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Marţi, 20 August 2013 07:52

miereUn om de afaceri din Marea Britanie a produs un tip de miere bio care ajutǎ la vindecarea mai rapidǎ a rǎnilor și a ulcerelor.


Proprietǎțile vindecǎtoare sunt confirmate și de medici, mai ales cǎ noul produs a fost testat timp de un an în spitalele din Hampshire pe bebeluşi, femei care tocmai au născut, pacienţi bolnavi de cancer şi persoane în vârstă, scrie agerpres.ro
Rezultatele au indicat faptul cǎ rănile şi ulcerele s-au vindecat în câteva zile, în timp ce numărul femeilor care au suferit infecţii după ce au născut prin cezariană s-a redus la jumătate. Mai mult, mierea bio a vindecat răni, a fost folosită pentru a trata acneea, dar şi pentru a proteja pielea pacienţilor bolnavi de cancer nevoiţi să apeleze la cateter pentru chimioterapie.
Pentru realizarea mierii bio, omul de afaceri britanic a cumpărat o fermă organică din sudul Chile, a creat stupi, iar apoi a finanţat un grup de cercetători ştiinţifici din Irlanda pentru a-l ajuta sǎ dezvolte mierea. Produsul denumit “Surgihoney” a fost licenţiat de autoritatea sanitarǎ din Marea Britanie, însă mierea nu este încă disponibilǎ pe piaţă.


Autor: Lavinia Radu


Citește și:
Mierea, aurul lichid
Sfecla rosie, un aliat al sanatatii

comments

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romanieiexplore medicine tv

BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Pizza sector 3
SITEMAP